Abdullah Öcalan : Videobotschaft von Abdullah Öcalan 14.11.15 Imralı - YouTube / Born 4 april 1949), also known as apo (short for both abdullah and uncle in kurdish), is a kurdish nationalist.

Abdullah Öcalan : Videobotschaft von Abdullah Öcalan 14.11.15 Imralı - YouTube / Born 4 april 1949), also known as apo (short for both abdullah and uncle in kurdish), is a kurdish nationalist.. Gönderen admin şuraya 13 ocak 2013, 23:42. It is based on a guerilla system. 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. From 1984, under his leadership, the pkk fought for kurdish liberation. Kısa bir süre sonra suriye'ye geçti.

It is based on a guerilla system. Born 4 april 1949), also known as apo (short for both abdullah and uncle in kurdish), is a kurdish nationalist. Kısa bir süre sonra suriye'ye geçen abdullah öcalan, örgütün kanlı eylemlerini buradan yönetmeye başladı. Abdullah öcalan 4 nisan 1949 yılında şanlıurfa'nın halfeti ilçesi, ömerli köyünde ömer ve üveyş öcalan'ın çocuğu olarak dünyaya geldi. Toplam 12.372 abdullah öcalan haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır.

Abdullah Öcalan öldü mü? / yaşıyor mu? / Sağlık durumu ...
Abdullah Öcalan öldü mü? / yaşıyor mu? / Sağlık durumu ... from www.superhaber.tv
Kısa bir süre sonra suriye'ye geçen abdullah öcalan, örgütün kanlı eylemlerini buradan. Born 4 april 1949), also known as apo (short for both abdullah and uncle in kurdish), is a kurdish nationalist. Abdullah öcalan haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Türkçe kurdî فارسی کوردی العربية. Abdullah öcalan is regarded by millions of kurds as their political representative, and has become the key figure in their struggle for cultural rights and democracy. 4 nisan 1948, halfeti) veya zaman zaman kullanılan kısa adıyla apo, pkk'nın kurucu lideridir. Abdullah öcalan is the founder of the kurdistan workers party (pkk). 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu.

Abdullah öcalan'ın ailesi abdullah öcalan'ın 5 kardeşi bulunuyor.

Pkk'nın kurucusu ve ilk lideri, hakkında verilen ölüm cezası sonradan ağırlaştırılmış müebbet hapise çevrilmiştir i̇mralıda takipte. Kısa bir süre sonra suriye'ye geçti. Abdullah öcalan 1948 yılında güneydoğu anadolu'da bir köyde dünyaya geldi. Abdullah öcalan (1948) pkk terör örgütü kurucusu 1948 yılında şanlıurfa'da doğdu. Su herifi ellerimle oldurme izni versinler soyle iskence ede ede oldureyim ondan sonra bir omur hucreye kapatsinlar beni raziyim. Abdullah öcalan kardeşi mehmet öcalan ile görüşmesinden sonra öcalan'ın mesajını i̇şte abdullah öcalan'a verilen özel görüşme izni ve açıklacağı mesajı ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da. From 1984, under his leadership, the pkk fought for kurdish liberation. Osman öcalan, havva keser, ayni yıldırım, fatma öcalan ve metin öcalan. Türkçe kurdî فارسی کوردی العربية. Abdullah öcalan 1948 yılında şanlıurfa'da doğdu. 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. En son abdullah öcalan hdp esenyurt ilçe binasına terör örgütü pkk elebaşı abdullah öcalan'ın afiş ve posterlerinin asılmasına. Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayınları.

1999 yılında nairobi'de kenya güvenlik birimlerince. Founding member of the pkk. Öcalan'ın diktatör veya despot olup olmadığını tartışamayacağım. Abdullah öcalan is the founder of the kurdistan workers party (pkk). 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu.

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan avukatlarıyla ...
Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan avukatlarıyla ... from im.haberturk.com
Abdullah öcalan'ın hayatı ve hakkında bilinmeyen tüm detaylar haberi. 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. Abdullah öcalan is regarded by millions of kurds as their political representative, and has become the key figure in their struggle for cultural rights and democracy. Daha sonra suriye'ye geçerek örgütün kanlı eylemlerini bu bölgeden yönetmeye başladı. Su herifi ellerimle oldurme izni versinler soyle iskence ede ede oldureyim ondan sonra bir omur hucreye kapatsinlar beni raziyim. Abdullah öcalan haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Abdullah öcalan başlığındaki önemli entry'ler. En son abdullah öcalan hdp esenyurt ilçe binasına terör örgütü pkk elebaşı abdullah öcalan'ın afiş ve posterlerinin asılmasına.

Bu karar, pkk terör örgütünün yöneticisi abdullah öcalan'ı, bulunduğu bir afrika ülkesinden türkiye'ye getirmekti.

Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayın. Abdullah öcalan , byname apo , (born april 4, 1948, ömerli, turkey), leader of the kurdistan workers' party (pkk), a militant kurdish nationalist organization, who became widely known as the strongest. Abdullah öcalan kardeşi mehmet öcalan ile görüşmesinden sonra öcalan'ın mesajını i̇şte abdullah öcalan'a verilen özel görüşme izni ve açıklacağı mesajı ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da. Şimdi, türkiye'yi bu karara sevk eden olayın dört ay öncesine dönelim… Toplam 12.372 abdullah öcalan haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Hatta gözü kana susamış bir terörist mi yoksa ezilen bir. From 1984, under his leadership, the pkk fought for kurdish liberation. Abdullah öcalan'a idam cezası verildi mi? Toplumsal gerçeklik ve birey ii. 2 şubat 1999 tarihinde, yunan ulusal i̇stihbarat teşkilatı mensupları ile kenya. Dünya savaşı'ndan dört, dersim i̇syanından on ve türkiye cumhuriyeti'nin kurulmasından 26 yıl sonra yani 1949 yılında dünyaya gelir. Peki abdullah öcalan kimdir, aslen nerelidir? It is based on a guerilla system.

Osman öcalan, havva keser, ayni yıldırım, fatma öcalan ve metin öcalan. Abdullah öcalan is the founder of the kurdistan workers party (pkk). Abdullah öcalan haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! From wikipedia, the free encyclopedia. Abdullah öcalan ( 4 nisan 1949, halfeti) veya zaman zaman kullanılan kısa adıyla apo,pkk'nın kurucularından biri ve bilinen ilk lideri.

Abdullah Öcalan İmralı'dan Twitter'a girdi
Abdullah Öcalan İmralı'dan Twitter'a girdi from www.odatv.com
7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. Abdullah ocalan di sosyalızmê de israr di mırovbûnê de israr e. Founding member of the pkk. Abdullah apo öcalan (born april 4, 1949) is the founding leader of the kurdish militant group kurdistan workers party (pkk), which is an organisation fighting for a socialist independent kurdistan and the rights of the kurdish people. Dünya savaşı'ndan dört, dersim i̇syanından on ve türkiye cumhuriyeti'nin kurulmasından 26 yıl sonra yani 1949 yılında dünyaya gelir. Abdullah öcalan'a idam cezası verildi mi? Abdullah öcalan'ın ailesi abdullah öcalan'ın 5 kardeşi bulunuyor. Osman öcalan, havva keser, ayni yıldırım, fatma öcalan ve metin öcalan.

From 1984, under his leadership, the pkk fought for kurdish liberation.

Toplam 12.372 abdullah öcalan haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. 4 nisan 1948, halfeti) veya zaman zaman kullanılan kısa adıyla apo, pkk'nın kurucu lideridir. 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. Abdullah öcalan 1948 yılında şanlıurfa'da doğdu. Founding member of the pkk. It is based on a guerilla system. Su herifi ellerimle oldurme izni versinler soyle iskence ede ede oldureyim ondan sonra bir omur hucreye kapatsinlar beni raziyim. Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayın. Bu karar, pkk terör örgütünün yöneticisi abdullah öcalan'ı, bulunduğu bir afrika ülkesinden türkiye'ye getirmekti. From 1984, under his leadership, the pkk fought for kurdish liberation. Abdullah öcalan'a idam cezası verildi mi? Öcalan, 22 arap devletinin kendi arasında bu durumun gerçekleştirebileceğini, buna benzer olarak türklerin de kendi aralarında türk demokratik konfederalizmi kurabileceğini ifade etmiştir. Toplumsal gerçeklik ve birey ii.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama